Valors

El meu Compromís:

1. Treballar per a possibilitar el canvi al País Valencià. Governar el nostre País des de la màxima humilitat i amb amb els valors de l’honestedat, la cooperació, la responsabilitat, la solidaritat, la generositat, la confiança… Fonamentals per guanyar eixa dignitat que alguns ens han fet perdre com a col·lectivitat.

2. Exportar el Bé Comú. Per un país més humà, més sostenible, més just socialment i tributàriament, més democràtic. En definitiva, més digne i més decent. Un país on guanyem entre totes i tots la llibertat i fem realitat eixe somni de guanyar la felicitat de la quotidianitat.

3. Estricta radicalitat política. Contundència en les decisions i actituds per canviar les regles necessàries per a generar la màxima igualtat entre les persones, els menors greuges comparatius i la màxima equitat per equilibrar una balança molt distorsionada pel sistema i pels que decideixen a favor sempre d’uns pocs davant la majoria.

4. Proximitat. Quilòmetres i quilòmetres per conèixer la realitat del nostre territori. Ser la veu dels pobles i les ciutats a les Corts Valencianes. Reciprocitat amb els col·lectius locals de Compromís per fer arribar els problemes de la ciutadania. Equip, un treball coordinat, un treball amb la gent i per a la gent des de la participació.

5. Regenerar la democràcia des de l’ètica, l’honradesa, la claredat i la transparència. Ferramentes implacables a l’hora de farcir la POLÍTICA en majúscules que demanem tota la societat per tal d’aconseguir el benestar necessari de les persones que vivim en aquest territori.

6. Planificació. Tenir la capacitat conjunta de planificar i prioritzar les polítiques bàsiques que milloren el dia a dia de la ciutadania i ens ajuden a vertebrar el nostre territori en tots els àmbits: educació, sanitat, diversificació del teixit productiu, investigació, benestar social, dependència…

Cal que tots i totes siguem actors i actrius del canvi que ens espera, per tot això et convide a pujar al tren d’aquest viatge tan apassionant que comença.

Acompanya’m, envia’m les teues propostes a rcliment@compromis.net!